13 Aralık 2012 Perşembe

Dc universe online hileleri

Merhaba Arkadaşlar bu yazımda sizlere 2 Irktan oluşan diyebileceğim. DC Universe Online oyununa ait hileleri sunacağım youtube üzerinden yayınlanan hilelerin gerçekçiliği ve kanıtlanmışlığı vardır. Oyun Hakkında genel bilgi vermek istiyorum Oyun yapımcısı Alaplaya’dır. Bilirsiniz bir çok sağlam projenin altındaki imzadaki yapımcı şirket Dil ilk olarak ingilizce olmasına rağmen şimdilerde Türkçe serveri ile Türk oyuncularla buluşmaktadır.

DC Universe Online oyununda Karakter oldukça güzel bunların başında Süperman, Batman, Joker gibi Karakterler yer almakta oldukça etkili bir oyun bizleri beklemekte.
www.DCUniverseOnline.com adresine giriş yaparak oyununuzu oynayabilirsiniz. Bunun yanında sizler için güncelleme yapacağım ve Resimlerinide ekleyeceğimi unutmayın Bugünlük benden bu kadar :) Gece geç saatte birşeyler yazmak zor geliyor artık. DC Universe Online oyunu hilesi yazımızın devamında yer almaktadır iyi seyirler dilerim
DC universe online

DC Universe Online hile

DC Universe Online oyundaki Hile hakkında bilgi vermek istiyorum video ingilizcedir aynısını yapmanız yeterli olacaktır. Bu oyunda Taktiksel yapılandırmalar sonucu kazanacağınız için sizlerde videoyu izleyerek taktiksel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Şimdiden sizlere iyi oyunlar dilerim. Sorularınız varsa lütfen yazımızın en altında bulunan Yorum bölümünden yorumlarınızı dile getirebilir bizlere soru sorabilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi vereceğim güncelliğe ve Popülerliğine bakarak bu makale güncellenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder